Tampa Bay är i gungning då man ligger under med 0-2 i matcher mot NY Rangers, och här ställs man inför en viktig uppgift på hemmaplan.

Tampa Bay har gjort ett strålande slutspel då man slagit ut lag som Toronto och Florida på vägen till denna matchserie.
Här har man dock haft det kämpigt då man förlorat de två inledande matcherna, och det med siffrorna 6-2 och 3-2.
Nu vänder man hem till Amalie Arena och det är givetvis ett plus då man bara förlorat en match på hemmaplan i slutspelet. Känslan är dock att man inte kommer få det lätt då NY Rangers verkligen imponerat.

Stjärnan Brayden Point saknades återigen senast och där tappar man massor med offensiv kraft. Visst finns spelare som Kucherov, Palat och Stamkos i laget, så det är inget snack om att det finns kvalitet, men med tanke på de två inledande matcherna så kan man få problem även på hemmaplan.

NY Rangers är en stor överraskning i årets upplaga då man är ett av de fyra lagen som fortfarande har chansen att lyfta bucklan.
Det fina spelet mot Calgary tog man med sig in i matchserien mot Tampa Bay där man nu har 2-0 i matcher, och nu är man bara två segrar från en Stanley-cupfinal.
Nu är det första bortamatchen och ser man till hur spelet sett ut på resande fot i slutspelet så har det bara blivit två segrar på sju försök. Formen är dock på topp, så känslan är att man kan putsa till de siffrorna här.

I laget har man en matchvinnare i målvakten Igor Shesterkin som är magiskt bra och senast stod han för en ny imponerande insats då han räddade 29/31 skott. Med den tryggheten bakåt samt spetsspelare som Fox, Zibanejad, Kreider och Panarin så kan man hota vilket lag som helst i ligan, och här är känslan att man blir för underskattade bara för att det är bortaplan.
Blais missar matchen.

Tampa Bay är illa ute efter två raka nederlag och även om man nu har fördel av hemmaplan så är jag inte säker på att man bara går ut och vinner då gästerna imponerat stort, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip