SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Kanonmatch här då Tampa Bay ställs emot Philadelphia, och jag tror på en underhållande match.

Tampa Bay har börjat på bästa sätt då man näst senast slog Washington med 3-2 efter straffar. Det blev bara fyra mål efter ordinarie tid men det fanns bud på klart fler mål. Man fick heller inte något powerplay i matchen, och där fick inte spelare som Kucherov, Johnson och Point visa upp sig.

Senast blev det återigen en seger och det mot Boston Bruins, och siffrorna skrevs till 2-3. Man avgjorde med bara 1.27 kvar av matchen och målet kom från Tyler Johnson.
I denna matchen fick man två powerplay och då gjorde man också ett mål, så man visar att man är starka i spelformen.
Offensivt är man starka med spelare som Kucherov, Palat, Point och Johnson, och här kommer Philadephia ställas på prov, och jag tror man gör en del mål i matchen.
Saknas gör Stamkos.

Philadephia har precis som Tampa Bay vunnit båda sina matcher. Först blev det seger med 1-4 mot Boston Bruins i en match där Hart gjorde en riktigt bra match i kassen och räddade 34/35 skott samtidigt som man var effektiva framåt.

Senast blev det seger med 3-1 mot Washington där Laughton blev matchhjälte då han stod för två mål och en assist. Även Hayes gjorde en bra match och assisterade till samtliga tre mål i matchen.
Elliott fick vakta kassen i matchen och han räddade 16/17 skott och gjorde en bra match även om han hade en rätt lugn match.

I laget finns spelare som Giroux, Couturier och Voracek, spelare som ska vara ledande i laget. Tillsammans har de bara gjort en poäng på de två inledande matcherna, och här finns det klart mer att hämta, och känslan är att de börjar komma igång mer och mer nu när de har några matcher i kroppen. Nu ser dock Voracek ut att missa matchen, men samtidigt ser Van Reimsdyk ut att vara tillbaka här.
Skador finns på Lindblom och Morin. Tveksamma inför matchen är Gostisbehere och Raffl.

Här tror jag på en öppen match med många målchanser, och nu lär Philadephias defensiv ställas på mer prov än tidigare samtidigt som man själva är starka offensivt, och jag tror på en målrik match här.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u till oddset 1.86 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip