NHL bjuder bara på två matcher under natten som kommer. Jag har dock hittat ett spel i matchen mellan Tampa Bay och Pittsburgh där jag tar ställning.

Tampa Bay åkte på en rejäl smäll senast då Colorado vann borta med 2-6. Man vann dock skotten med 46-24 och gjorde en bra match. Man var dock inte tillräckligt effektiva samtidigt som Colorados offensiv är sylvass, och är man inte helt på tårna så blir det puckar i baken. Nu möter man dock ett lag som jag tycker håller lägre klass offensivt, så några sex mål i baken tror jag knappast på.
Näst senast vann man på bortaplan mot Boston med 3-4 efter straffar och det var en riktigt bra skalp. Man har dock mer att bevisa än man gjort hittills, och nu när man spelar på hemmaplan igen så tror jag man tightar till defensiven och vinner denna match.

Pittsburgh spelade inatt där man förlorade med 4-2 mot Florida. Nu är det match även natten som kommer, så en del slitna ben är att vänta. Man har fortfarande Malkin borta, så truppläget kunde varit bättre.
Man har dock gjort det över förväntan hittills och vunnit 6/10 matcher, något jag inte trodde man skulle göra. Nu har man två raka förluster efter att man tog fem raka segrar, och jag tror vi kommer få se en liten dipp från laget i de kommande matcherna. Crosby har dragit ett tungt lass i inledningen av säsongen då det ser tunt ut när Malkin är borta, och bidrar inte stjärnorna så har man inte bredden i truppen.

Ett utvilat Tampa Bay mot ett slitet Pittsburgh tror jag slutar med hemmaseger, och detta är en perfekt match för hemmalaget att studsa tillbaka på vinnarspåret.

Vasilevskiy (Unconfirmed) - Murray (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip