Natten till tisdag bjuder på ett riktigt fint möte mellan Tampa Bay och Toronto, och här målas hemmalaget upp som lite väl klara favoriter.

Tampa Bay kommer med en bra period i ryggen då man vunnit fyra av de fem senaste matcherna, och man har bland annat slagit starka Carolina.
Nu senast fick man dock se sig besegrade mot bottenlaget Montreal med 4-5 efter straffar efter att man spelmässigt inte gjort en av sina bättre insatser under säsongen, och här hårdnar motståndet rejält.

Man har en fin spets i truppen då namn som Point, Kucherov och Stamkos finns i laget för att nämna några, och de visade även vägen offensivt senast trots förlusten.
Här blir man dock klara favoriter och motståndet är allt annat än svagt, och det lär krävas en klart bättre insats om man ska vinna här.
McDonagh förväntas missa matchen.

Toronto kommer till matchen med fin form då man har fyra raka segrar i ryggen, och nu senast slog man Philadelphia med 3-6. Motståndet har samtidigt varit rätt tufft då man mött lag som Florida och Boston, men det har inte hindrat laget, och ser man på de fyra matcherna har man gjort hela 24 mål.

Matthews, Nylander, Tavares och Marner är bara några av lagets skickliga spelare och även om man inte presterat lika bra på resande fot har man absolut vad som krävs för att gå segrande ur denna matchen, speciellt då formen är riktigt bra.
Kase, Mrazek, Sandin och Muzzin förväntas missa matchen.

Tampa Bay har fördel av hemmaplan men här ska inte gästerna underskattas då formen är bra samtidigt som det finns en hög kvalitet hos laget, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Elliott (Unconfirmed) - Campbell (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip