Tampa Bay och Toronto ställs mot varandra i Amalie Arena natten mot söndag, och Nylanders Toronto blir befogade favoriter.

Tampa Bay har öppnat säsongen med två segrar på fem matcher där man senast slog Vancouver med 4-3.
Det är dock rätt svaga siffror då man inte haft något tufft spelschema då Vancouver, Buffalo, Ottawa, Detroit och Nashville stått för motståndet, även om ett par av lagen ser intressanta ut.

Målvaktssituationen med Vasilevski borta är ett stort problem då Johansson och Tomkins är ett svagt målvaktspar, och där vill man ha en trygghet.
Även nyförvärvet inför säsongen Tyler Motte saknas offensivt, kanske inget jätteminus, men det finns helt klart frågetecken både truppmässigt och spelmässigt.

Toronto jagar trendbrott

Efter två raka segrar där man bland annat slog Minnesota med 7-4 har det nu blivit dubbla förluster mot Chicago och Florida, och där har offensiven knackat då det bara blivit två mål i de matcherna.

Till denna säsongen har det skett en del då man fått in John Klingberg på backsidan och där har man en spelare som är bra offensivt.
På forwardssidan har man fått in Bertuzzi och Domi som är bra spelare, men de kan dock bättre än de visat hittills. Utöver dem har man kvar stjärnor som Matthews, Nylander, Tavares och Marner, så man har en fin trupp, och jag tycker man blir befogade favoriter i matchen.

Tampa Bay har fortsatt problem på målvaktssidan vilket ett starkt offensivt Toronto ska kunna utnyttja, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Johansson (Confirmed) - Samsonov (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip