Tampere Ice Stadium ger oss mötet mellan finska Tappara och HC Lugano från Schweiz. Hemmalaget kliver in som favoriter i en match som bör kunna bli målrik.

Läget i tabellen inför denna fjärde och sista gruppspelsomgång är att Tappara toppar gruppen på åtta poäng och detta med en målskillnad på 17-8 efter tre framträdanden. Gästerna återfinns på en andraplats med sex poäng och för deras del med en målskillnad på 13-10. Sedan har vi svenska Skellefteå AIK på en tredjeplats och för SAIK är det tre poäng på kontot, vilket innebär att de gärna ser att finnarna löser en ny seger här samtidigt som Skellefteå givetvis måste göra jobbet i deras sista mach mot Eisbären Berlin.

När Tappara gästade Lugano i Schweiz fick vi se en målrik tillställning som bjöd på hela nio mål under ordinarie speltid. Tappara stod för sex av dem, vilket innebär att Lugano gjorde tre och då förstår ni att det blev 6-3 till bortalaget. Nu kommer Tappara gå för att fixa avancemanget som gruppetta och jag tror de vill göra det med stil, så att det blir en ny seger för hemmalaget är inte alls omöjligt.

Lugano är dock inte helt säkra på avancemang, så för dem handlar det om att ta poäng och med den inställningen snöar jag tidigt in på att även detta returmöte bör ha goda chanser att bjuda på många mål.

SPELTIPS
Över 4,5 mål i matchen till 1.63 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip