Rysk hockey redan klockan 06:00 på lördagmorgonen där Tayfun och Loko ska göra upp. Detta är två lag som det skiljer klasser på och det kan väl bara sluta på ett sätt?

Tayfun ligger på en elfteplats i conferencen och mycket tack vare sex segrar på 14 hemmamatcher. Men serien är väldigt ojämn och faktum är att man inte ens vunnit hälften av sina hemmamatcher. Man har skrapat ihop 31 poäng på 28 matcher, och med detta ligger man alltså elva.
Man har en vinst senaste fem matcherna och det var borta mot Kunlun, som håller ungefär samma klass.

Loko går som tåget i vanlig ordning och står just nu på tolv raka segrar. Man rent ut sagt krossar sina motståndare och man har spelat ihop hela 61 poäng på 26 matcher och ligger trea i conferencen bakom andra giganter som SKA-1946 och Dinamo St Petersburg.
Man har vunnit 21 av sina 26 matcher och på bortaplan har man vunnit elva av 14, och man är klasser bättre än dagens motståndare.
Bredden är den starka sidan hos Loko då egentligen alla spelare levererar på en bra nivå, där hemmalaget har tre,fyra spelare som sticker ut lite extra.

Detta är en match där gästerna ska köra över hemmalaget alla dagar i veckan och jag tror oddsen kommer droppa ner mot 1,60 vid nedsläpp.

Speltips 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip