Förmiddagsmatch i Ryssland och jag har hittat ett spel jag tycker känns bra på förhand, där dessa också lirar emot varandra två matcher på två dagar.

Tayfun tycker jag är lite hypat, och tabellplaceringen är mer smickrande än vad den kanske borde vara. Man ligger alltså på åttondeplats i den västra serien med fem segrar på 13 matcher. Samtliga segrar har tagits mot lättare motstånd där man slog Amurskie Tigry tre gånger i rad i början av säsongen, därefter har man slagit Kapitan och HC MVD.
Spelschemat på sistonde har varit lite tuffare och då ser man att segrarna uteblir. Man har fortsatt sin förstakedja med Alexandrov i spetsen som är ett hot framåt för laget där andralinan också gör ett bra jobb, men sen är det ganska tunt framåt.

MHC Spartak har öppnat säsongen på ett riktigt förtroendeingivande sätt, och har vunnit åtta av elva matcher. De tre förlusterna har kommit på bortaplan mot tufft motstånd i Loko två gånger och Almaz. Utöver dessa matcher så har man ändå visat vinnarmentalitet trots att man haft ganska lätt spelschema hittills.
Man mötte just Tayfun igår i en match där man tillslut vann med 1-4 efter att man dominerat i två perioder. Sista perioden var jämnare, vilket såklart är naturligt då man har en större ledning att gå på.

Gör gästerna om den matchen man gjorde igår så ska man vinna med ett par mål, vilket jag också tror att man gör. Får dock så pass bra odds på rak 2a så jag inte rör hcp spelen, trots att oddsen lockar där också.

Speltips: 2 vilket betyder bortaseger under ordinarie tid och jag kliver in med 3u // Tobbe


This is the stats tab
This is the post tip