Hockey från Schweiz ikväll och Jag har hittar ett riktigt intressant spel mellan Thurgau - La-Chaux-De-Fonds.

Thurgau har öppnat säsongen okej och vunnit hälften av sina tio matcher. En intressant faktor är att lagen man slagit är Biasca, Academy Zug, Winterthur, Ajoie och Olten där de två sistnämnda är mittenlag och de andra tre bottenlag. Mot tuffare motstånd har man inte räckt till.
I fjol slutade man på en åttondeplats, hela 45 poäng efter dagens motståndare, och när säsongen är slut blir jag inte förvånad om vi får se samma skillnad även nu.

LA-Chaux-De-Fonds är ett av de tre bättre lagen i ligan tillsammans med Rapperswil och Langenthal. I fjol åkte man ur i semifinal mot Rapperswil med 4-1 i matcher, men gjorde en godkänd säsong överlag. Denna säsong har man vunnit sex av tio matcher, men det är klart man förväntar sig mer. Lagets stjärna heter Dominic Forget, en spelare som öst in poäng för klubben de senaste säsonger. Han har fortsatt med det även denna säsong, och är uppe i 21 poäng på tio matcher.

Gästerna är ett betydligt bättre lag och nu när man hunnit med lite ligamatcher börjar spelet sätta sig mer och mer, vilket jag också tror man kan visa ikväll.

Speltips: 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag investerar 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip