Hopplösa Ticino Rockets gästas av Ajoie, och detta ska väl bara sluta med en kross?

Ticino Rockets krigar på i ligan, men får inte ut så mycket då materialet i laget är begränsat. Man står på tre segrar efter 24 omgångar och har elva poäng upp till laget som ligger näst sist i tabellen. Man står på en seger de sista 18 matcherna, och den kom näst sist hemma mot Academy Zug, ett annat lag som inte tillhör de bättre lagen. Målskyttet är ett stort problem i laget och man har bara gjort 40 kassar på 24 matcher och då är det svårt att vinna matcher.
Lagets bästa poängplockare heter Samuele Guidotti, och han har skrapat ihop 13 poäng hittils.

Ajoie är däremot det laget som gjort flest mål hittills, närmare bestämt 95 stycken på 24 matcher. Man har vunnit 13 av sina matcher då, men hade kunnat vinna betydligt mer om man hade en bättre defensiv. Som sagt är offensiven inget problem och laget har fyra spelare bland de elva bästa poängplockarna i ligan, där Devos och Hazen ligger tvåa och trea.
Just dessa två herrar har formen på topp och Devos står på fem poäng de två senaste matcherna och Hazen står på fyra, och man är ett ständigt hot framåt.

Ajoie ska vara både ett och två nummer för stora för hemmalaget, och jag blir förvånad om det inte blir en klar vinst trots bortaplan.

Speltips: 2 hcp -1,5 vilket betyder att bortalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip