Dags för den femte matchen mellan Timrå och Björklöven i kampen om en plats i SHL, och här tror jag på en ny underhållande match.

Timrå har satt sig i förarsätet då man vann den senaste matchen med 2-6, och nu har man både hemmaplan och 3-1 i matcher, så man är bara en seger från SHL.
I finalen här har man visat sig otroligt starka framåt då man gjort hela 22 mål på fyra matcher, så offensivt har man verkligen imponerat stort.

I truppen har man en stekhet Dahlén som nu gjort poäng i tolv raka matcher, och han leder även slutspelets poängliga då han hittills gjort 19 poäng. I övrigt så har man spelare som Lööke, Lundin, Lodin och Blomqvist framåt, så kvalitet finns det gott om offensivt, något man också visat hittills.

Björklöven är verkligen i gungning då man sitter i en riktigt jobbig sits, och det krävs tre raka segrar för att vända på matchserien och ta sig upp till SHL, något som dock knappast lär hända.
Man har oerhörda bekymmer med Timrås vassa offensiv, och bakåt har det sett väldigt svagt ut då man släpper in alldeles för mycket mål.

Offensivt har man dock gjort det okej i matcherna då man skapat en del lägen, men släpper man in över fem mål per match i snitt så är det inte enkelt att vinna hockeymatcher.
Truppen har en vass offensiv då spelare som Hutchings, Vesel, Perron, Crandall och Liss finns i laget, så framåt finns det en hel del kvalitet.
Man har dock haft avbräck i defensiven med både skador och avstängningar och här ser inte läget bättre ut, och känslan är att vi får se en ny underhållande och målrik match.

Timrå har visat sig urstarka offensivt hittills då man öst in mål, samtidigt har Björklöven visat att man absolut kan hota framåt då det finns en hel del kvalitet i laget, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT


This is the stats tab
This is the post tip