Toppen mot botten gör upp i SHL när Timrå tar emot Brynäs på hemmais, och med rådande form ska hemmalaget ses med goda segerchanser.

Timrå fick sin fyra matcher långa segersvit bruten senast då man förlorade borta mot Färjestad, men man fick ändå med sig poäng då man tog matchen till straffar.
Innan dess slog man tex Frölunda med 5-0 och Luleå med 2-5, så det är verkligen siffror som imponerar, och med en tredjeplats i tabellen har man överraskat stort.

Man har fått ihop truppen på ett bra sätt och det finns en hel del kvalitet i Dahlén, Pettersson, Hanzl , Halloran och Lander. Man har även en målvakt i Johansson som varit riktigt bra, och spelar man som i tidigare matcher så ska man vinna matchen.

Brynäs ligger näst sist i tabellen och man har gjort en rätt blek säsong även om det var väntat att man ska ligga i den nedre delen av tabellen.
En stor del i de svaga resultaten är det defensiva spelet då man släppt in flest mål i hela ligan med sina 80 stycken, och i de fem senaste har det blivit noll poäng och 23 insläppta mål.

Timashov, Sklenicka och Kinnvall är några av lagets bra spelare.
Samtidigt förväntas både Anton Rödin och Johan Larsson vara tillbaka i spel, vilket höjer offensiven.
Med tanke på hur svaga man varit defensivt så bör man ändå få problem mot ett skickligt offensivt Timrå, och känslan är att man får det tufft på bortais.

Speltips: 1 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip