Timrå och Djurgården gör upp för fjärde gången i denna play-outserie, och för gästernas del är det verkligen kniven mot strupen då det är vinna eller försvinna.

Timrå slutade sist i grundserien då man bara spelade ihop 56 poäng, vilket har gjort att man får spela för sin överlevnad.
Hittills har man gjort tre matcher i play-outserien och man har fått segrande ur samtliga, vilket gjort att man skaffat sig ett 3-0 överläge i matcher, och vinner man här så skickar man ner gästerna till hockeyallsvenskan.

I de tre matcherna har samtliga slutat men mycket mål då siffrorna skrivits till 2-4, 4-3 och nu senast 3-5. Ser man även över säsongen så har samtliga sju möten mellan lagen slutat med minst sex mål, och då det finns offensiv kraft i Hanzl, Rattie och en stekhet Hartman så finns det goda chanser att vi återigen bjuds på en målrik match.

Djurgården gjorde en riktigt svag grundserie då man slutade näst sist i tabellen, och man var lite av en besvikelse.
Nu med tre raka nederlag i denna viktiga matchserien så ser det otroligt tufft ut då man behöver ta fyra raka segrar för att inte halka ner till hockeyallsvenskan, så man sitter verkligen i en besvärlig sits.

Det defensiva spelet har inte alls fungerat och ser man på målvakterna Salak och Armalis så har även de haft det tufft, något som lätt kan sprida en osäkerhet i laget.
Framåt finns det dock en hel del skickliga spelare i Sörensen, Cederqvist, Rensfeldt och Axelsson, något man visat då man gjort åtta mål i de tre senaste matcherna, och ska man vinna matchen lär det krävas att man gör en del mål.

Matcherna mellan Timrå och Djurgården brukar sluta med mycket mål och här tror jag inte på något undantag, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip