Timrå tar emot topptippade Färjestad under lördagen, och efter gästernas senaste resultat så bör de komma ruskigt revanschsugna till matchen.

Timrå har öppnat säsongen starkt då man vunnit tre av sina fyra matcher, och det enda nederlaget kom mot Växjö på bortaplan.
Det ska dock nämnas att två av segrarna även kommit på förlängning eller straffar, så det har inte varit så att man klivit ut och vunnit på ett smidigt sätt.
Nu senast slog man HV71 efter just förlängning, och det var Joey LaLeggia som blev matchhjälte efter att han gjort sitt andra mål i matchen.

Truppen har två starka kedjor där man har namn som Lander, Pettersson, Halloran och Dahlén för att nämna några, så spets finns det helt klart.
Där bakom ser det dock aningen tunt ut, och kommer gästerna upp i normal nivå så bör man få det tufft.

Färjestad kommer med tre raka nederlag i ryggen där de två senaste matcherna förlorats mot Skellefteå. Siffrorna i matcherna mot Skellefteå har slutat 6-0 och 4-6, och även om motståndet varit bra så får man inte släppa in tolv mål. Matcherna har dock varit jämnare än vad siffrorna visar, och här lär man vara rejält revanschsugna.

Trots de svagare resultaten på slutet så har man en urstark trupp med namn som Pokka, Nilsson, Åslund, Elie, Nygård och Lennström för att nämna några, och bredden är klart bättre än hos hemmalaget.

Färjestad kommer komma rejält revanschsugna till denna matchen och då man möter ett Timrå som inte är på Skellefteås nivå så ska man ha bra chans att studsa tillbaka på segerspåret, och jag tror man går ut och visar att man är klassen bättre.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip