I NHC Arena ska sexan Timrå ta emot femman Frölunda, en match man blir befogade favoriter i.

Timrå åkte på en riktigt sur förlust senast hemma mot HV71 där man hade 1-0 tills det var drygt tio minuter kvar. Då släpper man två mål på tre minuter, och slutresultatet blev 1-2. Chansmässigt skapade man dock mängder med chanser, men Ortio i gästernas kasse var riktigt vass.
Innan dess tog man fyra raka segrar, så trots förlusten verkar formen vara intakt.

Man ligger på en sjätteplats vilket även betyder kvartsfinal, men man har Leksand jagandes bara två poäng efter, så matcherna framöver blir viktiga.
Med spelare som Dahlén, Hanzl, Pettersson och nyförvärvet Palola så finns det hög klass i laget, och mot ett skadedrabbat bortalag bör man kunna studsa tillbaka omgående.

Frölunda åkte på sin tredje förlust på de fyra senaste matcherna senast då Örebro blev för tuffa, och det slutade 3-2 på tavlan. De uteblivna framgångarna påverkas helt klart av skadeläget i truppen då Pontus Johansson, Christian Folin, Max Friberg och Jacob Nilsson saknas samtidigt som Ryan Lasch är dag för dag.

Inför denna matchen har det kommit ett nytt avbräck då Roselli Olsen stängts av efter en tackling senast, så det är ett tufft läge i truppen just nu. Visst har man namnkunniga spelare som Borgman, Lindbohm och Lundqvist att tillgå, men känslan är att det blir för tufft här med tanke på alla avbräck.

Timrå är fulla av revanschlusta efter förlusten senast och då ett skadedrabbat Frölunda kommer på besök så ska man ha goda chanser att studsa tillbaka på vinnarspåret omgående, och jag går på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365