Timrå mot Karlskrona här och jag tar ställning i matchen.

Timrå kommer från en förlust med 2-1 på straffar mot Tingsryd där man var det bättre laget och man borde ha tagit samtliga tre poäng. Innan dess hade man tre raka segrar och formen ser fortsatt bra ut. Man ligger fyra i tabellen och det gäller att man forsätter att vinna för att hänga med toppstriden, och nu när det är hemmaplan så bör man vara det starkare laget.
Spetsen är riktigt bra med spelare som Dahlén, Lundin och Lööke samtidigt som bredden också är klart bättre än hos gästerna.
Man har även revansch att utkräva då man förlorade senaste mötet med 0-3.

Karlskrona ligger sjua i serien och det är en liten överraskning för mig. Truppen är inte särskilt bra, men man gör det bra med tanke på förutsättningarna, och spelare som Johansson, Kivlahti och Karlsson får dra tunga lass offensivt. Man kommer från två raka förluster mot klart svagare motstånd än man möter här, och steppar man inte upp rejält här så lär man få det riktigt svårt i matchen.
Dessutom!
KHK har ett jätteavbräck när målvaktsettan, lagets bäste spelare sedan han kom i oktober – Tanner Jaillet – är sjuk och spelar inte i kväll.
Tanner Jaillet har räddningsprocent 92.66 (trea i serien för de som spelat i 12 matcher eller mer) och rättat många poäng åt KHK.
Nu blir målvaktsparet Marcus Hellgren (88.16) och Arvid Ljung (88.83). Det utnyttjar TIK.

Timrå är det bättre laget i matchen samtidigt som man har revansch att utkräva, och i form av hemmaplan så tror jag man blir för svåra för gästande Karlskrona med svaga sista utposter.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365 // TT.

This is the stats tab
This is the post tip