Timrå tar emot Linköping hemma i NHC Arena under torsdagen och man gör det som klara favoriter, lite väl klara i mina ögon.

Timrå har gjort en stark försäsong då man vann samtliga sex matcher, vilket är ett bra facit även om matcherna mot Leksand och Brynäs var mot enklare motstånd.
I första seriematchen överraskade man genom att slå Frölunda borta med 2-3 efter straffar, och inte oväntat satte Dahlén och Pettersson sina straffar.

Just Dahlén och Pettersson är två ruskigt starka nyförvärv, och tillsammans med Lander och Halloran har man en riktigt fin spets i truppen.
Samtidigt väntas Hanzl och Rautio vara redo för spel till denna matchen.
Bredden är dock ett frågetecken då det ser tunt ut bakom toppspelarna, och även om man inte fått känna på hur det är att förlora under försäsongen eller i premiären så blir man alldeles för stora favoriter i matchen.

Linköping har inte på något sätt imponerat då man förlorade sina sex försäsongsmatcher samtidigt som man nu förlorat två raka matcher i ligan, och nu senast med 2-6 på hemmaplan mot Skellefteå där man inte alls såg bra ut.
Motståndet senast var dock klart tuffare än man ställs mot här, och här har man absolut möjlighet att bryta sin förlustsvit.

Inför säsongen har man plockat in bland annat Ty Rattie från motståndarna Timrå som gjorde 52 poäng på 55 matcher förra säsongen, så där har man ett offensivt starkt vapen. I övrigt har man bland annat fått in namn som Fantenberg och Hultström defensivt, så kvalitet finns det absolut i laget även om man inte visat det ännu, och här finns helt klart möjligheten att lösa en seger.

Timrå kliver om som klara favoriter på hemmaplan och det ska man vara. Man målas dock upp till solklara favoriter och det är knappast så att man bara går ut och städar av Linköping då det trots allt finns en hel del kvalitet hos gästerna.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip