Botten mot toppen när Timrå tar emot Luleå under måndagen, och här tror jag klart mest på gästerna.

Timrå ligger sist i tabellen och hittills har det blivit 18 segrar på 48 matcher, ett facit som är allt annat än bra.
Man har spelat ihop 54 poäng och upp till säker mark har man sju poäng. Man har dock bara fyra matcher kvar att spela så ser det tufft ut, speciellt då matcher mot Luleå, Färjestad två gånger om samt Rögle väntar.

Paigin, Rattie och Hanzl är spelare som tillhör de bästa i laget, och offensivt handlar mycket om de två sistnämnda.
Laget tillhör dock ett av de svagare i ligan och ser man på målvaktssidan så är den inte särskilt stark, och man bör få det tufft mot ett skickligt Luleå.

Luleå kommer med bra form då man tagit fyra raka segrar, och man har bland annat slagit tufft motstånd som Skellefteå med 2-4 samt nu senset Växjö med 1-2.
Man slåss om seriesegern tillsammans med Rögle som är en poäng före, men då har de gjort en match mindre, så denna matchen är väldigt viktig precis som de kommande matcherna också kommer vara.

Till skillnad mot hemmalaget har man en ritkigt bra målvaktssida med wallstedt och Lassinatti, något
som kan visa sig bli avgörande här.
Man har dock även ett bättre lag med spelare som Lepistö, Honka, Omark och Tyrväinen för att nämna några, och kommer man upp i normal nivå så bör man kunna bärga en ny seger.

Luleå är det klart bättre laget i matchen och då de även kommer med bra form så ska segerchansen vara väldigt god, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip