Efter lite uppehåll är det dags för SHL-hockey igen, och under tisdagen tar Timrå emot Luleå hemma i NHC Arena.

Timrå ligger på den viktiga sjätteplatsen som betyder kvartsfinalplats, och man har gjort en stark säsong hittills.
Det är dock en riktigt tight tabell då det bara är två poäng ner till sjundeplatsen och en poäng upp till fjärdeplatsen, så resterande elva matcherna kommer bli oerhört viktiga.

Innan uppehållet visade man upp ett riktigt bra spel då man segrade i fem av de sex sista matcherna, och ser man på förlusten mot HV71 så var man klart bättre rent spelmässigt.
Med spelare som Dahlén, Pettersson, Hanzl och Palola har man även ett starkt lag, och på hemmaplan mot ett blekt Luleå ska man ha goda chanser att lösa tre poäng.

Luleå ligger på en niondeplats och just nu har man en åttondelsfinalsplats. Man har dock en match mer spelad än lagen runt sig och det är bara en poäng ner till Rögle som ligger utanför slutspel, så man sitter helt klart i en tuff sits.
Man har haft det tufft offensivt hela säsongen, vilket varit den stora anledningen till tabellplaceringen.

Mario Kempe som man hämtade in under säsongen har inte alls sett bra ut och det är helt klart något som stör honom, och han lär inte komma till spel här.
Ser man på truppen i övrigt så finns det namn som Honka, Tyrväinen och Brännström, men överlag skrämmer inte truppen, och känslan är att man kan få det tufft här.

Timrå har imponerat klart mer än Luleå under säsongen och i en jämn tabell gäller det att kliva fram ni i slutspurten, något jag tror man gör, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip