Speltips: Timrå - Modo

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-01-19 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1.87
Tips: 1 asian hcp -1,0
Timrå mot Modo, ett oerhört klassiskt möte och intressant såhär på förhand. Jag ser dock inte mycket hopp till Modo som inte sett speciellt bra ut den senaste tiden. Jag kommer spela Timrå -1 asian hcp vilket innebär att om Timrå vinner med ett mål så får vi pengarna tillbaka, vinner dem med två mål så får vi vinst på spelet. Oddset är 1.87 och hittas hos Unibet, spelas med en flatinsats.

Timrå är lite som Växjö i SHL, absolut inte lika dominanta som dem, men man har varit stabila under säsongen och man vet oftast vad man får av Timrå. Nu har man fem vinster på sina sju senaste matcher och förtjänar att leda serien. Man kommer senast från en fin hemmaseger mot Leksand där man vann med 4-1. Modo har däremot ingen fin form att tala om, sju matcher utan poäng på sina nio senaste matcher säger en hel del om vart laget från Örnsköldsvik befinner sig just nu. Man har halkat efter i tabellen och ligger nu på en inte allt för smickrande tiondeplats. De två segrarna Timrå har lyckats ta på dessa nio matcher är en hemmaseger mot Troja/Ljungby samt en övertidsvinst borta mot ett oerhört svagt Vita Hästen, det har minst sagt inte sett bra ut för Modo den senaste tiden.

Lagen har mötts två gånger denna säsong, en gång vardera har lagen stått för hemmafördelen, båda gångerna har Timrå tagit stabila 4-1-segrar.

Denna matchen kan vara stjärnan Jonathan Dahléns sista, så han lät minst sagt vara taggad på att avsluta fint med Timrå om det nu blir så.

Vad gäller specialteams så har Modo och Timrå rätt tighta stats, men om man ska se något positivt med det är det iallafall att Timrå är det lag i serien som drar på sig klart minst utvisningar i serien. Jag tror att det första målet kommer bli ovanligt viktigt ikväll, får Timrå det första bör Modo blir galet frustrerade och ta dumma beslut, gör Modo det första så kanske dem börja rida på den framgången och det kan bli farligt. Viktigt att Timrå kommer ut heta till denna match, men det bör dem minst sagt göra. Skulle Timrå torska här idag så tappar man med allra största sannolikhet serieledningen imorgon då Leksand möter Karlskoga på hemmais, viktig match för Timrå!

Match: Timrå - Modo
Spel: Timrå -1 asian hcp
Odds: 1.87
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder
  Timrå - Modo
Spela på Speltips Timrå - Modo
SHL-Grinder - 19 Januari 2018 - 12:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar