Timrå ställs här mot Mora i SCA - cupen där också Modo och Björklöven deltar. Jag tycker man ska ha en bra segerchans här då jag håller Timrå som en bättre lag än Mora denna säsongen.

Timrå har gjort två träningsmatcher hittills och man har slagit Storhamar med 5-3 och nu senast slog man Almtuna med 2-1 efter straffar, och det är alltid skönt att ha segrar i bagaget.
Man har fått in spets i Jens Lööke och Jonathan Dahlén i truppen, och det ser klart intressant ut inför denna säsong. Även Hartmann och Jonathan Carlsson har anslutit, och det från dagens motståndare Mora.
Man har såklart också tappat några tongivande spelare, men jag tycker att man täckt upp på ett bra sätt.
Nu möter man ett lag man kommer att möta senare i serien och det skulle förvåna mig om man inte går in i matchen på ett bra sätt, och jag tror man vill spänna musklerna redan innan serien börjar.

Precis som Timrå åkte också Mora ur SHL inför denna säsong då man förlorade mot Leksand med 4-1 i matcher, och får istället spela allsvensk hockey denna säsong.
Man har tappat mycket spelare såsom Rowe, Juvonen, Haga, Gagne och Abbott för att nämna några, men listan av tunga tapp kan göras längre.
Jag tycker inte att man täckt upp de tunga tappen med sina värvningar, och känslan säger att man förmodligen inte lyckas ta sig upp till SHL redan denna säsongen, då det finns en del starkare lag i serien.
Försäsongen har inte heller varit någon höjdare då man förlorat samtliga tre matcher man spelat. Senast förlorade man mot Storhamar med 1-2 och dessförinnan förlorade man två raka mot Belfast med 3-1 och 4-1, inte några vidare siffror.

Timrå känns klart mer intressanta denna säsong än vad Mora gör, och jag tycker att över dubbla degen för hemmaseger är bra betalt.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip