Match i NHK-arena ikväll då Skellefteå kommer och gästar Timrå. Jag tror på gästerna och spelar Skellefteå till 1.84 hos OHMbet eller Rizk med en flatinsats.

Timrå har det oerhört tufft i SHL som är mycket väntat på alla sätt och vis. Man fick sen jättestart på SHL som också var ganska väntat, det brukar de flesta lagen få som kommer från HA till SHL. Men nu är det verkligen slut på glansdagarna för Timrå som just nu positionerar sig som nästjumbo i tabellen och verkligen kommer behöva slåss hela säsongen för att inte lämna den finaste scenen i Sverige. Timrås form är inget att jubla åt. En trepoängare i sina sex senaste matcher och då har samtliga förluster kommit under ordinarie tid. För att vara ett så rejält bottenlag som Timrå ändå är så gör man det bra i BP/PP. Man ligger lite under 100% i totalen. Det är tur för Timrå att man spelar på hemmais ikväll, för på bortais har man SJU raka matcher utan att ha tagit en enda poäng. Jag tror dock att trots hemmaisfördelen blir det mycket tufft för Timrå mot Skellefteå i denna match som kommit igång på slutet.

Skellefteå har som sagt kommit igång. Man hade en makalöst hemsk period när man förlorade och förlorade. Nu har Skellefteå fyra segrar i sina fyra senaste matcher om man räknar med CHL. Tre raka segrar har kommit i SHL mot Frölunda borta med en stark 2-3-seger. Efter den matchen spelade Skellefteå ut hela sitt register när man slaktade, demolerade, pulveriserade Malmö med 9-0 på hemmais. Och i den senaste matchen hemmaslog man HV71 med 4-3 efter straffar. Skellefteå ligger just nu på en rätt så osexig åttondeplats och är verkligen i behov av poäng. Skellefteå har fått igång två oerhört viktiga detaljer på slutet. Det har lossnat för Bud Holloway som fått nätat en del på slutet samt att Skellefteå har fått till sitt powerplay på riktigt nu. Bland annat köttade man in FEM powerplaymål mot Malmö. Jag tror att Timrå kommer få det riktigt tufft att stå emot trycket i denna match.

Timrå - Skellefteå
Spel: Skellefteå
Odds: 1.84
Insats: Flat
Bolag: OHMbet, Rizk
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip