Timrå tar sig an Skellefteå AIK på hemmais under torsdagskvällen. Bortalaget kliver in som favoriter här och jag väljer att kasta in ett poängspel på en poängstark profil i bortalaget.

TIK har gjort det bra sett till formtabellen. Hemmalaget noteras för tre segrar på deras fem senaste och lägg därtill att de fixat poäng i fyra raka. Senast de var i farten blev det förlust borta mot Växjö Lakers och detta genom 3-2 efter en oviss straffläggning. Innan den förlusten hade Timrå dock tre raka vinster och detta genom 4-2-seger borta mot LHC, 4-3 hemma mot Rögle efter straffar samt 4-2 hemma mot Malmö Redhawks.

SAIK som gästar ikväll har snäppet vassare form. Fyra segrar på de fem senaste i formtabellen lovar gott och enda "plumpen" i protokollet för kvällens bortalag kom i Oskarshamn där de förlorade i ett riktigt målkalas som hemmalaget tog hem med 8-5. Efter det har Skellefteå dock studsat tillbaka fint och inför kvällens möte med nykomlingen Timrå är det tre raka vinster i bagaget. Senast slog de Malmö på hemmais med 4-3 och det efter straffar.

Ikväll kan Skellefteå ta fjärde raka segern och Timrå är en motståndare de brukar prestera bra emot.
Ser vi till de fem senaste lagen emellan så har Skellefteå fem raka vinster och jag tror att den segersviten alltså kan förlängas ytterligare ikväll.

SPELTIPS
Oscar Möller över 0,5 poäng till 1.65 hos Unibet .

Möller har hittills noterats för 20 poäng på 24 matcher (8+12).
Han kan mycket väl komma med i protokollet även ikväll när SAIK jagar ny seger.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip