Fredagsunderhållning i form av hockey där Timrå gästas av Södertälje.

Timrå kommer med två raka segrar där man vunnit med 1-2 och 1-3. Tränaren är dock inte helt nöjd med tempot man visat upp, men samtidigt är det en styrka att vinna matcher när man inte presterar på topp.
Nu blir det match på hemmaplan i NHK Arena och jag räknar med att man tar ett kliv spelmässigt nu när man får spela på hemmaplan.
Lööke är eventuellt tillbaka i spel här, annars är det inte skadade spelare som återkommer.

Södertälje har det varit strul runt under säsongen. Nu har man dock plockat två raka segrar då man slagit Mora med 3-1 och AIK med 5-0. Visserligen inga värdemätare då det är de två jumbolagen man mött. Man får dock en rejäl självförtroendeboost av segrarna samtidigt som man känner att man kan göra mål framåt, och man bör kunna hota hemmalagets defensiv.
Nu är det bortaplan som gäller och där har man dock inte visat upp något bra spel och man ligger sist i den tabellen med sju poäng på tio matcher samtidigt som man läcker en del bakåt.

Här tror jag på en målrik match då Timrå är det starkare laget och bör kunna trycka in en del puckar. Samtidigt så kommer gästerna med medvind i ryggen, och jag tror inte man går mållösa från matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip