Mycket hockeyallsvenskan nu när det är Karjala Cup och mycket uppehåll i andra ligor. I denna match lirar Timrå hemma mot Tingsryd, ett hemmalag jag tror är riktigt revanschsuget efter förlusten senast.

Timrå leder fortsatt tabellen trots en förlust med 5-3 senast mot Almtuna. Man jagade i slutet av matchen men kom inte närmare än vad slutresultatet senare blev. Man släppte in tidiga mål både i period 2 och 3, där man måste vara mer på tårna från start i denna match än vad man var sist.
Dahlén kom med i poängprotokollet i vanlig ordning och det lär bara fortsätta.

Tingsryd åkte på en 0-3 förlust hemma mot AIK senast och det var inget snack om att gästerna förtjänade segern. Man spelade bra och Tingsryd hade det riktigt jobbigt i perioder. Man står på två raka förluster och man känns mer och mer som ett mittenlag denna säsong.
Att åka och möta Timrå borta är bland det tuffaste man kan göra i denna serie, och jag tror det blir svårt att få med sig några poäng efter vilket spel man visat upp de två sista matcherna här, och jag tror Timrå kommer ha kontroll på matchen och bestämma tempot.

Speltips: 1 med asian handicap -1 vilket betyder insatsen tillbaka vid uddamålsseger och vinst vid tvåmålsseger eller mer för hemmalaget och jag investerar 4u // Tobbe