Vi bjuds på fredagsunderhållning i form av hockey där Timrå gästas av Tingsryd i en match hemmalaget bör vara för starka.

Timrå fick stryk mot Södertälje borta senast med 3-2 efter straffar. Det var ändå ett bra resultat då Södertälje spelat upp sig avsevärt på slutet då man vunnit 11/15 senaste matcherna. Man vann skotten i matchen med 37-26, så man var absolut värda poängen man fick.
Nu väntar istället hemmamatch och hemma brukar man trivas då man tagit 15 segrar på 20 matcher, ett riktigt bra facit.
Man har riktigt bra spets i Dahlén som leder hela seriens poängliga samt Lundin som ligger trea, men det finns även fler spelare i truppen som levererar offensivt.

Tingsryd tog en poäng borta mot Vita Hästen senast då man fick stryk med 3-2 efter förlängning. Ser man till spelet så var poängen högst oförtjänt och stundtals var man helt utspelade, något även skottstatistiken visar då man förlorade den med klara 37-14. Innan dess så släppte man in sju mål i förlusten mot Kristianstad, så formen är helt klart ett stort frågetecken inför denna matchen.
Kollar vi på specialteams så tillhör man botten i både powerplay och boxplay, och nu när man möter Timrå som är ett av de effektivaste lagen i powerplay så gäller det att hålla sig på banan, annars kommer man bli straffade.
Man ligger nia i tabellen och man har bara två poäng upp till åttondeplatsen, men sett till spelet på slutet så får man i första hand försöka hålla de jagande lagen bakom sig då det fortfarande är många poäng kvar att spela om.
Truppmässigt så är man en bra bit ifrån Timrå, och med tanke på hur man uppträtt på slutet så bör man få svårt att stjäla poäng i matchen.
I Tingsryd saknas två ordinarie offensiva pjäser; Gustav Olhaver och Joseph Jonsson är båda avstängda.

Jag tror på en bekväm seger för hemmalaget då man är klassen bättre samtidigt som gästerna kommer med en högst tveksam form.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip