Hockeyallsvenskan bjuder på ett intressant möte mellan Timrå - Troja/Ljungby under fredagkvällen, och detta ska väl bara kunna sluta på ett sätt?

Timrå leder ligan med sina 27 poäng på tolv matcher. Man har vunnit nio av tolv matcher och på hemmaplan har man bara förlorat en av fem, och det var mot Leksand som tillslut vann på förlängning. Man spelar riktigt bra hockey och som det sett ut hittills så ska man absolut tillhöra toppen av tabellen under hela säsongen.
Senast slog man Björklöven med 0-3 på bortaplan efter att samtliga mål kommit i den andra perioden.
Dahlén har imponerat på slutet och var den stora frontfiguren mot Björklöven senast.

Troja/Ljungby har det otroligt tufft och senast var inget undantag. Man fick stordäng mot AIK med 1-6 på hemmaplan, och det verkar vara jobbigt att hitta ett vinnande spelsätt. Två av sina fyra segrar har kommit på bortaplan mot Tingsryd och Pantern, men att man skulle vara betydligt bättre borta än hemma är klart fel.
Det krävs ändring i Troja om man ska undvika bottenplatserna denna säsong, men frågan är vad man ska ändra för att man ska komma in i ett vinnande spår.

Detta är en match som Timrå ska ha fullständig kontroll på mot ett Troja vars defensiv ser ut som en hönsgård stundtals, och jag tror man tar sin tredje raka seger här.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip