Två matcher i HockeyAllsvenskan väntar ikväll och inleder denna hockeyveckan. Matchen jag kommer lägga huvudfokus på är matchen mellan Timrå och Västerås där jag tycker hemmalaget är lite väl stora favoriter. Jag kommer därför spela Västerås +0.5 hos Pinnacle med 3/5U till @2.39.

Timrå:
Timrå ligger väldigt fint till i tabellen och kan vid poäng ikväll gå upp i serieledning, dock är inte formen allt för god. Om man kollar på deras fyra senaste matcher har man förlorat tre. Och den stora anledningen till att man egentligen har förlorat är att man har släppt in för mycket mål. Timrå inledde säsongen på bästa tänkbara sätt men nu på den senaste tiden har det inte alls sett lika bra ut och man kommer även till denna match sakna en hel del spelare. Några som är skadade sen innan och några som varit på landslagsuppdrag. Det är ännu oklart om dessa spelare kommer till spel ikväll, men jag ser det som avbräck oavsett för om dem är med så kommer dem ju helt klart vara slitna efter landslagsuppdraget. Inte samma killar som återvänder i så fall. Nä att Timrå är jättefavoriter hemma mot Västerås ikväll köper jag inte alls.

Västerås:
Västerås har den senaste tiden mer och mer hittat vägar att vinna. Framförallt genom ett oerhört bra försvarsspel. Vad säga exempelvis om att man släppt in tre mål på sina fyra senaste matcher och då har man mött Karlskoga, MODO, Börklöven och Södertälje. Väldigt imponerande av Västerås. Om man dessutom ser till de sex senaste matcherna så skulle Västerås ligga femma i tabellen så visst är man på väg uppåt och jag anser att man är alldeles för stora underdogs i kvällens match.

Match: Timrå-Västerås
Spel: Västerås +0.5
Odds: @2.39
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHL-Grinder

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip