Dags för matchserien mellan Timrå och Västervik att dra igång, och här tror jag Timrå sätter nivån direkt.

Timrå slutade etta i grundserien efter att man spelat riktigt bra, och man spelade ihop imponerande 118 poäng.
I den senaste matchserien mot AIK så vann man med 3-1 i matcher där man mötte ett bra spelande AIK, men man visade att man håller en högre nivå.
I den sista matchen avgjorde Wiercioch i förlängningen med sitt tredje mål i matchen, något som gjorde att han blev stor matchhjälte för laget.

I denna runda valde man Västervik, ett klart logiskt val i mina ögon då de är det svagaste laget av de fyra som är kvar.
Kikar man på Timrås trupp så finns det otroligt hög spets i spelare som Lundin, Dahlén, Lööke, Lodin och NHL-meriterade Wiercioch för att nämna några, och som lag är man kompletta.

Här öppnar man matchserien på hemmaplan och just spelet hemmais har varit något som man trivts väldigt bra med under säsongen då man vann 20/26 matcher i grundserien, och här tror jag att man visar sig starkast i matchen.

Västervik slutade femma i tabellen och man gjorde en väldigt fin grundserie.
I kvartsfinalen ställdes man mot Södertälje, en på förhand tufft matchserie. Man visade dock upp ett riktigt bra spel, något som resulterade i att man vann matchserien med 3-1, och det är riktigt starka papper.

I truppen finns det intressanta spelare i Budish, Gropp, Kapla och Öhman, så det finns en del kvalitet i laget. Kollar man på truppen överlag så är man en bra bit från de bästa lagen, och här bör man få det kämpigt då Timrå är en klart tuffare motståndare än Södertälje.

I den första matchen här är det även bortais som gäller och där gjorde man det okej i grundserien genom att vinna hälften av sina 26 spelade matcher, men jag ser det som ett klart minus att inte spela på hemmaplan i matchen.

Timrå har sett starka ut hela säsongen och då man har fördel av att spela på hemmaplan i denna matchen så bör man vara numret större än gästerna, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip