Dags för den femte matchen mellan Timrå och Västervik i semifinalspelet och här har hemmalaget chansen att ta sig vidare till nästa runda, något jag tror man gör.

Timrå har varit heta under hela säsongen då man vann grundserien i fin stil.
Matchserien mot Västervik har varit rätt jämn i de flesta matcher, och att man har 3-1 i matcher ska man vara nöjda med, speciellt då två av segrarna kommit i förlängning.
Nu senast så blev det en 2-3 seger efter förlängning där man gjorde en riktigt stark insats då man tex vann skotten med klara 17-43, och segern var helt klart rättvis.

Albin Lundin stod för ett hattrick i matchen där även Lööke stod för tre assist, och det är spelare som är riktigt vassa offensivt.
Utöver dem så har man spelare som Dahlén, Hartmann, Olofsson och Carlson i laget, så det finns massor av kvalitet i truppen.

Här är man även tillbaka på hemmais och där har man varit riktigt starka hela säsongen, så det ser jag som ett plus i matchen, och känslan är att man avgör matchserien här.

Västervik har gjort en strålande säsong då man tagit sig hela vägen till semifinal, så man har helt klart överraskat positivt.
I grundserien slutade man på en fin femteplats, något som gjorde att man ställdes mot Södertälje i kvartsfinalen. Där vann man med 3-1 i matcher, något som är riktigt starkt.
Mot Timrå har man även där visat sig vara svåra att möta då man gjort det väldigt bra i matcherna. Senast gjorde man dock ingen bra match, och det var inget snack om att gästerna var det klart bättre laget.

Man har en del intressanta spelare i laget och kommer man upp i nivå som de tidigare matcherna så kan man absolut hota Timrå. Känslan är dock att luften gått ur laget lite och efter den tunga förlusten i förlängningen senast så är uppgiften nu riktigt tuff, och jag tror att säsongen tar slut här.

Timrå såg riktigt bra ut senast och nu har man chansen att avgöra matchserien på hemmaplan, något jag tror man gör, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip