Tingsryd ska göra upp med Almtuna här, och jag har min idé klar i matchen.

Tingsryd kommer från försäsongen med tre segrar och en förlust, och det får ses som ett bra facit.
Man ska dock tänka på att man mött rätt svagt motstånd då det är Troja/Ljungby, Västervik och Kristianstad som varit motståndarna, och i två av matcherna så har man vunnit efter förlängning. Nu är det också seriepremiär, så matchtempot kan saknas hos spelarna.

Truppmässigt så ser man inte urstarka ut och man kommer tillhöra den nedre delen av tabellen, allt annat vore en skräll i mina ögon.
Inför säsongen har man tappat tongivande spelare i Robin Carlsson, Gustav Olhaver samt Lyrenäs för att nämna några, och det är kännbara avbräck.

Man har värvat in Hannes Johannson, Harju och Cederqvist samt några spelare från divison 1, och känslan är att man inte är bättre denna säsongen.
Positivt är att man lånat in David Gustafsson och han kommer få ta ett stort ansvar offensivt tillsammans med Elvenes.

Almtuna har hunnit med en match i serien och det blev en oväntad seger mot Västerås med 4-3. Man såg länge ut att gå mot förlust då man fick 1-3 i baken sent i den andra perioden.
Man jobbade dock in sig i matchen och med bara 35 sekunder kvar gör man det avgörande 4-3 målet, och man tog samtliga tre poäng.

Truppen håller ingen högre nivå och trots att det finns en del intressanta spelare i laget så lär man hamna i nedre delen av tabellen, precis som dagens motståndare.

Almtuna kommer in i matchen med seriepremiären avklarad, en match man vann, och trots bortaplan tror jag man har bra chans att ta poäng mot ett svagt Tingsryd, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u till oddset 1.68 hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip