Återigen dags för Tingsryd och Almtuna att göra upp, och jag har en idé i matchen.

Tingsryd öppnade serien med att möta Almtuna, en match man vann med 5-4 efter förlängning. Nu är det dags för laget att möta samma lag igen, och jag tror det blir en jämn och tuff match ännu en gång.

I 5-4 segern senast så var man illa ute då
man låg under flera gånger i matchen. När Almtuna gjorde 3-4 så såg det ut som att det skulle bli en förlust då de höll ihop defensiven bra. Man krigade dock till sig en kvittering, och det med bara elva sekunder kvar av matchen, och senare avgjorde man i förlängningen.
David Gustafsson såg som förväntat riktigt bra ut och han stod för tre assist, och han var en av de hetaste spelarna i laget tillsammans med Svensson och Bengtsson.

Almtuna har spelat två matcher i serien hittills och det har blivit en seger och en förlust.
Segern kom i premiären mot Västerås och där vände man på matchen i tredje perioden, och man gjorde en stark insats.

Senast blev det en övertidsförlust mot just Tingsryd, en tuff förlust då man hade ledningen i matchen med bara elva sekunder kvar.
Man gjorde dock återigen en stark match i det offensiva spelet, och spelare som Söderlund och Berglund såg riktigt bra ut.
Nu är det dags för ny match och man lär vara riktigt revanschsugna, och jag tror man kommer göra en ny bra insats.

Här tror jag vi kommer få se ett Almtuna som är riktigt sugna på revansch efter den snöpliga förlusten senast, och här bör man ha bra chans att återigen ta poäng, och jag väljer att gå på dubbelchansen i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u till oddset 1.66 hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip