Efter krossen mot Modo ska Tingsryd ta sig an Björklöven under fredagen, och här tror jag att man får det klart tuffare.

Tingsryd öppnade säsongen med att förlora de tre första matcherna, och siffrorna skrevs till 5-2, 1-4 och 7-2, vilket är rätt klara förluster och en högst tveksam defensiv.
Nu senast blixtrade man dock till rejält då man slog Modo med klara 5-0, och det var inget snack om att man var det klart bättre laget i matchen då man även vann skotten man klara 40-18.
Resultat imponerar absolut, men Modo stod för en väldigt blek insats,

Kikar man på laget så håller man dock en svag nivå då man förutom några spelare i Öhrn, Elvenes och Lindelöf ser väldigt bleka ut, och nu när man återigen ställs mot starkt motstånd så tror jag att man får tufft att ta en ny seger.

Björklöven har öppnat säsongen med tre segrar och en förlust, och förlusten kom näst senast på hemmais mot Västervik med 0-1.
Nu senast slog man Kristianstad borta med 3-5 där man inte imponerade, och spelmässigt så var det ingen höjdarmatch.
Man var dock extremt effektiva framåt när lägena väl kom, och det är en styrka att kunna vinna matcher även när man gör sämre prestationer.

Som lag håller man en väldigt hög nivå då spelare som Lindgren, Gropp, Fitzgerald, Girard och Hutchings finns i laget, så spets finns det en hel del av.
Bredden är även väldigt stark då samtliga kedjor producerar, och här tror jag att man gör en bättre match än senast, något som bör kunna resultera i en ny seger.

Tingsryd tog en riktigt meriterande seger senast men här möter man ett riktigt starkt motstånd i Björklöven, något jag tror blir alldeles för tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip