Tingsryd ska spänna musklerna med Karlskoga här, och jag har min idé klar i matchen.

Tingsryd kommer från en förlust på hemmaplan med 1-2 mot Västervik, och där var man det svagare laget.
Man mötte ett för dagen starkt Västervik och siffrorna kunde bli klart större, men Åhman stod för en bra insats i kassen.

Innan dess slog man Väsby med klara 8-2 där man stod för en fin insats, men då är Väsby också det svagaste laget i serien. Bengtsson stod för två mål i den matchen från sin backplats, och han fortsätter att leverera för laget.
Nu stöter man dock på ett klart tuffare motstånd, och känslan är att det blir tufft att utmana här.

Karlskoga hade två förluster inför den senaste matchen mot AIK då man förlorat mot Södertälje och Björklöven. Man gjorde dock en stark sista period mot Löven då man hämtade upp 1-5 till 4-5, och det tog man med sig in i matchen mot AIK.

Mot AIK blev det en stabil 4-0 seger efter att man gjort en bra insats, och Juel höll nollan ännu en gång. Offensivt så levererade Björklund i vanlig ordning då han stod för två poäng i matchen, och framåt så ser man riktig bra ut med spelare som just Björklund samt Immo och Thorell.

Karlskoga kommer till matchen med bra självförtroende då man vann och höll nollan senast, och här tror jag man visar sig starkast, vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 2.29 hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip