Dags för den andra omgången i hockeyallsvenskan och här ska Tingsryd ta sig an tufft motstånd i Karlskoga, något jag tror blir alldeles för tufft.

Tingsryd öppnade serien med att förlora mot Västerås med 5-2 på bortaplan, en förlust som kom rätt väntat då man mötte ett riktigt bra motstånd.
Det stod dock 2-2 med bara 4.11 kvar att spela, men sedan rann det iväg och ser man till 60 minuter var man klart sämre än Västerås.

Försäsongen var heller ingen höjdare då man enbart vann två matcher, och det mot lag som håller till i lägre divisioner.
Till denna matchen har man nu också fem raka förluster inklusive försäsongsmatcherna, så formen är knappast på topp.
Man har till denna säsongen också tappat flera av sina bästa spelare så truppen ser inte alls lika starkt ut, och här tror jag man åker på en ny förlust.

Karlskoga tog en 1-2 seger borta mot Kristianstad i premiären, en insats man inte glänste i. Men man löste segern efter två mål i powerplay samt att Volden gjorde en stark insats i kassen då han räddade 36/37 skott.
Nu har man gjort premiärmatchen och jag tror man står för en bättre insats nu.

Man är ett topplag även denna säsongen och kikar man på truppen så är den stark med spelare som Björklund, Rekonen, Pethrus och Lindquist för att nämna några, och trots att man tappat Karlsson, Immo och Thorell offensivt så blir man att räkna med under säsongen, något jag tror Tingsryd får känna på här.

Karlskoga är tippade i toppen och som lag håller man en klart högre nivå än hemmalaget, och här tror jag att man kliver ut och tar en ny seger.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip