Onsdagskvällen bjuder på match mellan Tingsryd och Karlskoga, och här ska det råda klasskillnad.

Tingsryd står efter sina tre matcher endast på en poäng, en poäng man tog i premiären mot Västervik. Därefter har det blivit förluster mot Västerås med 0-4 och nu senast Almtuna med 5-1.
Spelmässigt har det inte sett bra ut och man har även en målskillnad på 2-11, vilket är otroligt svagt.

Man har en spelare i Johan Harju som gjorde 40 poäng på 50 matcher sist han var i klubben, en nivå han inte alls kom upp till i Södertälje förra säsongen. Det finns absolut en del okej spelare i truppen, men som lag är man långt ifrån Karlskoga, och med tanke på insatserna hittills så talar det knappast för ett trendbrott.

Karlskoga har till skillnad mot hemmalaget imponerat stort efter att man tagit tre raka segrar där man slagit Björklöven, Mora och Västervik, och de två förstnämnda är tuffa matcher.
Nu senast höll man nollan mot Västervik samtidigt som man visade upp ett sylvasst powerplay då tre av målen gjordes i spelformen, något som blev avgörande.

Lagets målvaktssida håller en riktigt hög nivå samtidigt som man har namn som Lilja, Lindquist, Stakkestad och Henrik Larsson, och även om man tappat tunga namn som Rekonen och Björklund inför säsongen så ser man starka ut.

Karlskoga såg stabila ut mot Västervik senast och då motståndet inte är tuffare här så ska man ha bra chans att ta sin fjärde raka vinst, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip