Dags för botten vs toppen. Tingsryd mot Oskarshamn. Serietvåan Oskarshamn gästar idag alltså serieelvan Tingsryd. En match som många på förhand tror att Oskarshamn kommer vinna och det tror även jag! Vi erbjuds just nu 2.08 på den raka tvåan hos Coolbet och det känns helt fine. Spelas som vanligt med flatinsats.

Tingsryd är enligt mig det sämsta laget hittills i HockeyAllsvenskan och Oskarshamn är kanske det allra bästa. Tingsryd kommer från tre raka förluster nu och det kommer inte bli lättare ikväll. Tingsryd har hittills denna säsong spelat nio stycken hemmamatcher, fem av dessa har slutat med förluster. Kollar man på statistiken så är Tingsryd helt klart ett av dem sämsta lagen på hemmais denna säsong och resultaten har ju inte heller varit så bra. Tingsryd har inga speciellt imponerande siffror i varken PP eller BP. Framförallt är man svaga i powerplayspelet.

Oskarshamn ligger just nu på en mycket välförtjänt andra plats i tabellen. Oskarshamn har varit mycket vassa på bortais, absolut ett av dem bättre lagen. På nio bortamatcher har det blivit totalt tre vinster, tre förluster och tre oavgjorda, men tanke på hur bra man varit så hade man absolut kunnat ta lite mer poäng än vad man har gjort. Man har inte varit några superhjältar i varken powerplay eller boxplay, man har dock över 80% i BP och över 20% i PP vilket trots allt är fullt godkända siffror. Oskarshamn känns lite som Växjö i SHL tycker jag, ett stabilt lag som förtjänar sin placering i tabellen, jag tror absolut Oskarshamn kommer vara ett lag för toppen när vi summerar HA till våren.

Jag tycker att allt över 2.00 gånger pengen på Oskarshamn är bra borta mot Tingsryd med tanke på hur oerhört mycket vassare man är så vinner man detta minst 50% av gångerna. Gör jobbet Oskarshamn!

Match: Tingsryd - Oskarshamn
Spel: Oskarshamn
Odds: 2.08
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip