Söndagen bjuder på en match i hockeyallsvenskan då Tingsryd gästas av Västerås, och här har jag min idé klar.

Tingsryd kommer med tre raka segrar i ryggen där man öst in mål framåt, och det har blivit hela 17 mål framåt på dessa matcher. Senast blev det seger med AIK hemma med 4-2 där Paulsson stod för två nya poäng vilket gör att han är uppe i sex poäng på två matcher, en imponerande siffra.

Man skulle egentligen spelat i fredags mot Vita Hästen men den blev inställd då spelare i Vita Hästen fått covid, vilket gjort att man fått en lite längre vila, något som jag tror är positivt.

Man har fått in Janolhs och han ska spela i denna matchen, och det är en förstärkning offensivt.
Man har även fördel av hemmaplan och där har man vunnit nio av 14 matcher, så där trivs man klart mer än på resande fot.

Västerås kommer med tre raka förluster i ryggen och de har kommit mot Almtuna, Mora och Vita Hästen, lag som inte håller något jättehög nivå.
Man har även bara gjort fyra mål framåt i dessa matcher, och det är inte godkänt då man normalt sett håller en bra nivå.

I laget finns spelare som Benker, Zetterberg och Hetta som ska vara producerande offensivt, något man inte gjort på slutet.

Nu är det bortamatch och där har man haft det tufft och man har bara vunnit två av de sex senaste bortamatcherna, och ser man på hela säsongen så har man bara vunnit fem av sina tolv matcher.

Tingsryd har fördel av hemmaplan, något jag tror är klart positivt här, och jag tror man visar sig starkast och vinner matchen, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip