Tisdagen bjuder på en match i hockeyallsvenskan när Tingsryd tar emot Västerås hemma i Dackehallen, en uppgift som på förhand känns tuff.

Tingsryd öppnade seriespelet med att få med sig en poäng i bortamötet mot Västervik där man föll med 2-1 efter förlängning.
Spelmässigt var dock hemmalaget bättre och skapade med lägen, men Jonatan Harjus kvittering med tio minuter kvar samt Tomas Rydéns målvaktsspel gjorde att man fick med sig poäng.

I truppen finns det intressanta spelare i Felix Olsson, Isak Pantzare samt Jonatan Harju som är tillbaka i laget efter en mindre lyckad sejour i Södertälje.
Truppen i helhet är dock en av de svagaste i hela ligan och nu när man ställs mot ett av ligans bättre lag så bör man få svårt att plocka poäng i matchen.

Västerås fick kliva av isen tomhänta i premiären då man förlorade med 5-3. Det var dock topptippade Djurgården man mötte i en otroligt tuff bortamatch, och insatsen var absolut inte dålig, så en liknande insats här bör räcka väldigt långt då man möter ett klart svagare Tingsryd.

Man har en målvakt i Johan Gustafsson som är en av ligans bästa. Utöver honom har man namn som Mikael Frycklund, Lukas Zetterberg, Anton Svensson och Daniel Gunnarsson. Samtidigt har man värvat in Kristianstads succespelare Trevor Cheek samt namn som Lindelöf, Salminen och Speers, så truppen håller en väldigt hög klass.

Tingsryd stöter på klart tuffare motstånd än i premiären och trots bortais ska Västerås vara numret större i matchen, och jag väljer att gå på bortaseger.

Speltips: 2 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip