Channel One Cup är i full gång och idag bjuds vi på en fin match mellan Tjeckien och Kanada. Tjeckien gick en tuffare match senast och Kanada hade egentligen ett träningspass och känns hetare i matchen.

Tjeckien klev in i turneringen med 3-2 seger på förlängning mot Finland. Man låg under med 0-2 efter första perioden där andra perioden blev mållös. I tredje perioden gjorde Ruzicka två snabba mål och man klev in med 2-2 efter 60 minuter. Finland drog på sig en utvisning och Ruzicka fullbordade ett hattrick då han avgjorde och gjorde Tjeckiens samtliga mål.
Denna lirare tillhör tjeckiska Trinec där han är en av lagets viktigaste spelare. Jag tycker inte laget känns jättebra och många av spelarna kommer från den inhemska ligan.

Kanada kommer alltid med bra trupper, och även om stjärnglansen inte är där så har man bra spelare i laget som håller hög KHL-klass. Vi snackar Chris Lee, Mat Robinson, Wolski och Ellison för att nämna några spelare. Det finns många fler att nämna och i förra matchen fick vi tex se Linden Vey i en fjärdelina, en spelare som gjort 47 poäng på 41 matcher i KHL denna säsong.
Man mötte Sydkorea i öppningsmatchen och där vann man bara med 4-2 där sista målet kom i öppen kasse, och det imponerar inte. Men ser man till matchbilden så var man klart bättre och skotten vann man med 57-10 och Dalton i kassen gjorde en riktigt bra match.

Nu möter man Tjeckien och de är betydligt bättre vilket spelarna också vet om, och då tror jag skärpan över hela banan blir bättre och oddsen lockar.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip