Tjeckien mot Österrike i deras sista match i gruppspelet, och det är klar skillnad på lagen.

Tjeckien har vunnit fem av sex matcher där förlusten kommit mot Sverige. Med Pastrnak och Krejci in i laget så har det sett mycket bättre ut och de avgjorde själva matchen mot Ryssland. Nu senast mötte man Frankrike och vann med 6-0 där Pastrnak stod för två mål, Krejci för en assist och deras kedjekamrat Jaskin stod för 1+1. Man stod för en imponerande insats trots det svagare motståndet och skotten vann man med 55-10, och det var ren utklassning. Nu möter man Österrike som jag håller lägre än Frankrike, och då bör man kunna ha show även här?. Nu ser det ut som man kommer att komma trea i gruppen, men jag tror ändå man vill köra på för fullt och slipa formen ytterligare inför kommande slutspel.

Österrike vann den så viktiga matchen mot Vitryssland senast och är klara för att stanna i VM även nästa gång, och det är nog målet man hade inför turneringen. Nu har man inget att spela för och det kan bli lite lojt och det har man inte råd med mot lag som Tjeckien. Mot de bättre lagen i gruppen som Ryssland och Sverige så har man förlorat med klara 7-0 i båda matcherna, och man har varit klart sämre både spelmässigt och skottmässigt. Lagets stjärna Raffl blir alldeles för ensam då det är mycket blandad nivå i laget där flera spelar i den inhemska ligan, och då är det svårt att få ut så mycket som man kan.

Tjeckien körde över Frankrike fullständigt senast och man ska absolut inte ha sämre chanser mot Österrike, och jag tror man bara gasar på och leds av förstalinan med Pastrnak i spetsen.

Speltips: 1 hcp -3,5 och jag investerar 4u hos LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip