Dagens intressantaste möte hittar vi mellan Tjeckien och Schweiz, och jag blir inte förvånad om vi får se en del mål i matchen.

Tjeckien öppnade med en seger mot Slovakien som satt riktigt långt inne, därefter mötte man Sverige där man fölll med 3-2. Necas skadade sig i match ett och är ett osäkert kort inför matchen, och trots att han är bra offensivt så tror jag inte det kommer påverka spelet så pass mycket. Man har Jaskin, Faksa och Plekanec i offensiven för att nämna några spelare.

Schweiz ligger trea i tabellen efter två segrar. Senast slog man Slovakien med 0-2 och det ser bra ut inför en kvartsfinalplats. Vid seger här så känns det nästan klart och man lär göra allt för att sno poäng. Niederreiter ska leda laget och där finns det mer att hämta då han kan klart bättre än han visat. I övrigt är det mycket offensivt skickliga spelare i laget och jag räknar med att man gör en del mål på tjeckerna.

Att det blir över 4,5 mål i matchen tycker jag inte alls känns omöjligt, och det blir att luta sig tillbaka och kika på matchen ikväll.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 3u hos FastBet . // TT

This is the stats tab
This is the post tip