Tjeckien och Schweiz ska göra upp i en match där segraren tar sig till kvartsfinal och ställs mot Finland, och jag tror det krävs en del mål för att gå segrande ur matchen.

Tjeckien öppnade turneringen med att något oväntat få stryk av Danmark med 1-2 trots att man vann skotten med 40-17, och man var ineffektiva framåt samtidigt som Dahm i Danmarks kasse var lysande.
Därefter slog man dagens motståndare Schweiz med 2-1 efter straffar för att sedan i den sista matchen slå guldfavoriten Ryssland med 5-6 efter förlängning där backen Sulak avgjorde.

Man har sett ganska bra ut i turneringen och i matchen mot Ryssland gjorde man sin absolut bästa match, och man visade även att mar har skickliga spelare offensivt i namn som Hyka, Sedlak och Krejci, så här bör man kunna fortsätta leverera framåt, något jag också tror krävs för att man ska gå vidare.

Schweiz har förlorat samtliga tre matcher i gruppspelet och i den sista matchen fick man stryk av Danmark med 3-5, något som helt klart ställer frågetecken även om danskarna verkligen överraskat.
Bakåt såg det svajigt ut och det kommer krävas klart bättre defensivt spel här då motståndet är klart tuffare.

Offensiven är den lagdel som ser klart intressantast ut då man har spelare som Andrighetto, Malgin, Hofmann, Haas och Corvi för att nämna några och även om man inte öst in mål hittills så var det ett fall framåt senast, och man har absolut vad som krävs för att ställa till med bekymmer för Tjeckiens defensiv.

Både Tjeckien och Schweiz fick igång det offensiva spelet senast och till skillnad från mötet i gruppspelet så tror jag att vi får se en del mål här, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip