Hello!

Dags för den fjärde och sista matchen i playoffet och enligt mitt tycke den svåraste att förutse.

Ett Tjeckien som började med att bli rejält utskåpat av Sverige i en och en halv period och ett underläge 4-0 efter halva matchen så fick Tjeckien trots det göra två mål och förlorade med 4-2 men segern var aldrig hotad från Sveriges sida.
Andra matchen mot Lettland var även den tveksam. Trots 4-2 seger så var inte spelet bländande.
Sista matchen om chans att kunna sluta tvåa i gruppen slutade med en 1-0 förlust mot Schweiz och en liten flopp för tjeckerna.

Slovakien som startade detta OS på sämsta möjliga sett. En 1-7 förlust mot USA och sedan en smått osannolik 3-1 förlust mot Slovenien. Skall sägas att Slovakien fick spräcka nollan med blott 18 sekunder kvar av matchen.
Sen följdes den tredje matchen upp mot Ryssland som hittills varit den bästa från det slovenska laget. Stred tappert och hade chanser att kunna vinna men massvis med utvisningar i den tredje perioden höll på att kosta poänget. Men Slovakien stod emot och ett strålande målvaktsarbete av Lacu såg till att det gick till straffar. Där räckte inte slovakerna till men föll hedersamt med 1-0.

Kommentar:
Två lag som verkligen har hoppats på ett bättre OS än vad det har varit hittills. Tjeckien som jag trodde mer på än vad laget har bevisat ser ut att vara för gamla och verkar mest bara spela för att spela och verkar inte vilja gå för OS guldet utan ser ut som ett slaget lag. Slovakien som fick massvis med bra spelare till detta OS har inte fått till det att stämma. Chara har sett uppgiven ut och lär ha skällt en hel del på sina lagkamrater och målvakten Halak har inte fått till spelet alls och frågan är om inte Slovakien ställer Lacu i mål imorgondagens mach.
Jag tror på en jämn fight där det kan gå lite hursomhelst. Slovakien som såg ut att vara på rätt väg i senaste matchen har inget att förlora då dom flesta har räknat bort detta landslag. Medan Tjeckien inte har presterat lika bra som det lag man har på pappret. Förlusten mot Schweiz kanske gjorde att "gubbarna" Jagt och Nedved skiter i detta.
Nej jag ser inget värde på Tjeckien utan jag väljer att testa att Slovakien klarar av minst ett kryss under ordinarie tid.
Mitt spel blir därmed X2 till 2,10 på Unibet .
Slutresulat: 2-3 efter straffar?

This is the stats tab
This is the post tip