Beijer Hockey Games ska spelas och här möts Tjeckien och Sverige i Hovet, och jag har min idé klar.

Tjeckien kommer med ett lag som jag tycker inte håller någon högre klass bortsett från ett fåtal spelare, och dessa spelare bör svenskarna kunna hålla reda på.

Kikar vi på målvakterna så har man tagit ut två stycken som spelar i den inhemska ligan i form av Will och Hrubec, och det tycker jag svenskarna ska försöka ta vara på.

Defensivt så har man flera spelare som tillhör den inhemska ligan, där Polasek och Hrbas som tillhör KHL sticker ut lite extra, men överlag ingen skrämmande defensiv.

Offensivt så finns det intressanta spelare där Jiri Sekac, Tomas Zohorna och Roman Horak absolut är värda att se upp med, då de sticker ut i den tjeckiska truppen, och de har även visat upp ett fint spel i respektive klubblag.

På det hela tycker jag att man har en del spetsspelare i laget, men i övrigt så ser det blekt ut och jag tror inte toppspelarna orkar dra det lasset som krävs för att kunna producera.

Kikar vi på Sverige så ska man starta med Magnus Hellberg i kassen och i klubblaget St Petersburg har han visat upp ett riktigt bra målvaktsspel, och har 93,8% över de matcher han stått, så där tycker jag Sverige har en stor fördel.

Backmässigt så har man spets i Viktor Lööv, Klas Dahlbeck och Philip Holm där man fyllt på med spelare från SHL, där flera var med i den senaste turneringen.

Offensivt så är det bara Dennis Rasmussen som spelar utanför SHL, och det är kanske ett frågetecken hur man kommer prestera offensivt under turneringen gång. Nu håller dock SHL bättre nivå än den tjeckiska ligan, så i denna matchen tycker jag man har det bättre laget.

Ett Sverige som spelar i Hovet med hemmapubliken i ryggen tror jag kommer göra en bra match, framförallt defensivt med bra målvaktsuppsättning och försvar.

Speltips: 2 fulltid och jag investerar 3u hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson . Testar även Tjeckien under 1.5 mål till 2.48 med 1u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip