Kvartsfinaler i JVM och vi får se en härlig match mellan Tjeckien - Finland, och jag tror på ett Finland som prioriterar defensiven här.

Tjeckien slutade tvåa i sin grupp bakom Sverige då man tidigare under turneringen slagit Ryssland med 5-4 vilket bäddade för en andraplats. Man har varit med i många målrika matcher där det blivit 5-4, 6-5, 3-6 och 3-1.
Den enda målsnåla matchen var i matchen mot Sverige, då motståndet var det tuffaste i gruppen, för ska man vara helt ärlig så tycker jag inte Ryssland imponerat hittills, vilket man ibland har svårt att göra i gruppspelet.
Necas, Kaut, Zadina och Chytil har imponerat och levt upp till de förväntningarna man hade på dessa herrar.
Nu tycker jag dock svårighetsgraden stiger då jag skulle säga att Finland är bättre än alla lag i Tjeckiens grupp, förutom då Sverige.

Finland slutade trea i sin grupp bakom Kanada och USA, och det är inget att skämmas för. Senast pressade man USA och man kunde likaväl knipit andraplatsen i gruppen. Det stod 4-4 med tio minuter kvar av matchen, men efter ett sent mål från Fox så lyckades USA tillslut vinna med 5-4, där självklart Mittelstadt var den som stod för assisten.
Man har gjort jobbet mot de lite sämre nationerna, men det utan att imponera fullt ut. Mycket tack vare att stjärnorna som ska leda laget, Tolvanen och Kuokkanen inte varit så bra som man förväntat sig. Nu senast fick vi se Tolvanen göra en bra match mot USA, och det var viktigt för laget. Nu är det bara Kuokkanen som måste höja sig för att detta ska kunna bära framåt.

Nu är det vinna eller försvinna och jag tror Finland kommer att lägga ännu mer noggrannhet på defensiven, då man har en av de bästa backuppsättningarna i hela turneringen, och jag tycker man har vad som krävs för att stoppa Tjeckiens stjärnor.

Speltips: 1 under 2,5 mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip