Sista gruppspelsmatchen för Tjeckien och Österrike som här ska göra upp i en fight, och jag har en idé i matchen.

Tjeckien har plockat tre poäng i turneringen och det efter att man slagit Ryssland med 2-0 efter en riktigt bra insats.
I övrigt så har det blivit förluster mot Sverige med 7-1 och USA med 7-0, så man har inte räckt till mot de bästa lagen.

Nu är det dock helt annat motstånd då Österrike står som motståndare, och detta är en match man ska vinna, framförallt då man vill ha med sig en bra känsla in i kvartsfinalen.
Man har ingen möjlighet att ta tredjeplatsen i gruppen utan det är fjärdeplatsen som gäller, och trots det så tror jag man kommer ge max i matchen, och här ska man vara nummer större än Österrike.

Österrike ligger sist i gruppen och man kommer sluta sist i den. Man har sett otroligt svaga ut och det har blivit förluster med 11-0 mot USA, 0-4 mot Sverige och nu senast 1-7 mot Ryssland.
Ett mål på tre matcher säger en hel del om laget, och då man bara fått iväg 34 skott på mål så skapar man inte heller mycket lägen.

Här möter man Tjeckien som inte håller samma klass som motståndet man mött hittills, men man är fortsatt en bra bit ifrån kapacitetsmässigt, och detta kommer bli en ny klar förlust.

Kollar man på Österrikes stjärna Rossi så är han fortsatt utan poäng i turneringen. Han är dock alldeles för ensam då övriga spelare håller en riktigt låg nivå, och då är det svårt att få ut max.

Tjeckien håller en klart högre nivå än Österrike och detta kommer sluta med en klar seger. Jag tror man vill gå in i kvartsfinalen med ett bra självförtroende, och jag räknar med att man sätter full gas direkt från start och har en trygg ledning redan efter den första perioden.

Speltips: 1 hcp -1,5 första perioden och jag investerar 1u till oddset 2.30 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip