Semifinal i JVM där Sverige ställs mot Tjeckien, och här har jag hittat ett spel.

Tjeckien landade som gruppetta före Kanada och Sverige då man vann tre av sina fyra matcher, och man slog favoriterna Kanada med 5-2 i premiären.
Den enda förlusten kom mot just Sverige efter förlängning, men sett till spelet så var man det bättre laget i matchen.

Man fick en enkel resa i kvartsfinalen då man körde över Schweiz klart med 9-1, något som kan visa sig vara avgörande här då Sverige gick en tuff match.
Stjärnor som Kulich och Jiricek visade även vägen senast där den förstnämnda stod för fyra poäng, och här ska man kunna ta revansch på Sverige.

Sverige vann tre av sina gruppspelsmatcher men då man förlorade klart med 5-1 mot Kanada så slutade man trea i gruppen, och insatsen mot bland annat Tyskland hade klart mer att önska då man bara vann med 0-1.
I kvartsfinalen såg man länge ut att åka ur då man låg under med 2-1 i slutet av matchen. Man lyckades dock kvittera och trots att man åkte på en sen utvisning lyckades man skicka in 2-3 i boxplay, och segern var skön men knappast rättvis.

Positivt i matchen var att Leo Carlsson klev fram med dubbla mål, och det är viktigt att få igång sina tilltänkta poängspelare. Finland är dock ett lag som inte imponerat nämnvärt under turneringen och nu väntar tuffare motstånd i Tjeckien, och här ska man knappast vara klara favoriter.

I mina ögon har Tjeckien imponerat klart mer än Sverige under turneringen och då man även fick en enkel resa i kvartsfinalen så bör man vara klart mer utvilade än Sverige, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: 1X och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip