Toronto och Boston ska göra upp i den sista matchen innan All-Star game drar igång, och här tycker jag det är fel att gästerna blir underdogs.

Toronto tillhör helt klart toppen av lagen i ligan vilket man även visat under säsongen då man ligger på en fin tredjeplats i conferencen efter att man vunnit 31/51 matcher.
Man kommer närmast även från en 5-1 seger mot Washington där man gjorde hela fyra mål i mellanperioden, vilket la grunden till segern. Nu är dock motståndet klart tuffare, vilket gör att man behöver höja nivån ytterligare.

I laget har man även ett grymt tufft avbräck då stjärnan Auston Matthews är skadad, något som påverkar offensiven rejält då han gjort 53 poäng på 47 matcher. Lägg även till att Muzzin, Murray, Robertson och Mete saknas, så truppläget är inte optimalt även om det finns hög klass, och mot ett av ligans bästa lag tror jag man får tufft.

Boston åkte på sin tredje raka förlust senast då man förlorade mot Carolina med 4-1. Man var dock b2b så det var rätt väntat att man skulle vara något slitna.
Nu har man dock fått några dagars spelledigt och under säsongen har man imponerat stort då man toppar tabellen, och man har vunnit hela 38/50 matcher.

Ser man på truppen så har man avbräck i DeBrusk och Nosek. Detta är spelare som dock inte betyder alls lika mycket som Torontos avbräck, och med spelare som Marchand, Pastrnak, Bergeron och Hall i laget bör man kunna bryta sin förlustsvit.

Toronto är helt klart ett topplag i ligan men skadan på Matthews påverkar offensiven väldigt mycket och då man möter ett Boston som imponerat stort under säsongen så tycker jag det är för att man blir favoriter i matchen.

Samsonov (Unconfirmed) - Ullmark (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip