Formstarka Toronto tar emot Boston i ett toppmöte, och här tror jag form avgör.

Torontos form är riktigt bra för dagen då man vunnit nio av sina tio senaste framträdanden, och den enda förlusten kom mot Vegas.
Nu senast slog man conferencetvåan NY Rangers efter straffar där man på nytt gjorde en fin insats, och som så många gånger tidigare kliver lagets stjärnor fram.

Nylander gör en riktigt bra säsong då han är uppe på 83 poäng. Matthews öser in mål med sina 53 pytsar och tillsammans med Marner och Tavares finns det massor av vassa spelare offensivt, och med tanke på hur formstarka man är ska man kunna ta en ny seger trots bra motstånd.
Giordano, Klingberg och Timmins saknas samtidigt som Lyubushkin är tveksam.

Boston får det tufft i Toronto

Boston slåss i toppen av conferencen och inför denna matchen är man sex poäng Bakom Toronto.
Senast fick man stryk av NY Islanders med klara 5-1 och en tuff start med 3-0 i baken redan efter tolv minuter lade grunden till förlusten.
Man har även haft svårt att vinna matcher på slutet då bara en seger kommit de fem senaste, även om det varit jämnt då tre av förlusterna kommit efter förlängning eller straffar.

Klass finns i laget då man har namn som Pastrnak, Marchand och McAvoy i truppen samtidigt som målvaktssidan tillhör den bättre i ligan.
Det är dock betydligt tuffare motstånd som väntar här än senast och man behöver höja sig rejält mot senast för att vinna här.
Lindholm, Lucic, Poitras och Brazeau saknas i matchen.

Boston håller bra klass men nu möter man ett starkt Toronto på bortais som dessutom är riktigt formstarka, och jag går på hemmaseger i matchen.

Samsonov (Unconfirmed) - Ullmark (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip